Ικαρια διαμονή

Γεια σας!

Ας εξερευνήσουμε την Ικαρία με ποδήλατο, με τα πόδια, με καγιάκ, ή SUP!

Τα ποτάμια προς τον ωκεανό και τα μονοπάτια που συνδέουν αρχαία δάση σπαρμένα με αρχαιολογικά τεχνουργήματα. Το κεντρικό γραφείο του Ikaros Adventure Tours βρίσκεται στην αρχαία πρωτεύουσα της Οινόης, τον σύγχρονο Κάμπο. Περίπου 7 λεπτά με το αυτοκίνητο από το βόρειο λιμάνι του Ευδήλου, όπως ταξιδεύετε προς το Γιαλισκάρι, πάνω στον κεντρικό παραλιακό δρόμο. Σας καλωσορίζουμε στο νησί και θα χαρούμε να σας οδηγήσουμε σε ένα υπέροχο ταξίδι το οποίο παρουσιάζει το ζωηρό παραπέτασμα των γεωλογικών, αρχαιολογικών, ιστορικών, και απλώς φυσικών θαυμάτων της Ικαρίας. Καταβάλλονται προσπάθειες από περιβαλλοντολόγους για τη διατήρηση της οικοποικιλότητας της Ικαρίας.

Εμείς θα σας συστήσουμε και θα σας συνδέσουμε με τον παλμό του νησιού, με τη μοναδική γαστρονομική και πολιτιστική κληρονομιά του, με την εκτίμησή του για τη χαρά, τη μακροζωία, και την εξαιρετική υγεία. Σας προτείνουμε το μοναδικό μας πακέτο για 4 ομαδικές περιηγήσεις και φυσικά τις μικρότερες προσαρμοσμένες περιηγήσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να σας βοηθήσουμε να επεξεργαστείτε τη βαθιά αλλαγή που θα βιώσετε αναπόφευκτα κατά την επίσκεψή σας στο νησί μας.

Ελπίζουμε ότι με αυτή τη βαθύτερη κατανόηση μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ερμηνεύσετε και να διατηρήσετε τις μυριάδες υφές του τοπίου της Ικαρίας με τέτοιο τρόπο ώστε η καρδιά σας να γίνει για πάντα δεμένη με την Ικαριακή εμπειρία. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να μάθετε για τις περιηγήσεις που προσφέρουμε και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εκπτώσεις μας για ημερήσιες εκδρομές και περιηγήσεις σε ξηρά και θάλασσα: www.ikarosadventours.com